vrouw! terug naar je vrouwelijke essentie

foto training vrouw.jpg                                                                 Training van het Aumm instituut

In de training ‘vrouw!’ ondernemen we een reis die begint als je nog helemaal in verbinding bent met je moeder. Jouw wereld en de wereld van  je moeder zijn aanvankelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is een wereld waarin je volledig versmolten bent met je moeder en haar (positieve en negatieve) energie.

Je moeders ideeën (of de afwezigheid daarvan) over vrouw-zijn, haar waarden en normen en overtuigingen over het leven, over seksualiteit en over mannen, draagt ze onvermijdelijk op jou over. Naarmate je ouder wordt zullen ook de overtuigingen van je vader een belangrijke rol gaan spelen. Dit leidt er uiteindelijk toe dat er verwarring bij je kan ontstaan over wat werkelijk van jou is en wie jijzelf werkelijk bent. De gevolgen hiervan kunnen je leven diepgaand beïnvloeden.

Het doel van onze gezamenlijke reis is om op zoek te gaan naar wat werkelijk van jou is: jouw kracht, liefde, eigen wijsheid, jouw vrijheid en levensenergie. Door dit proces samen met andere vrouwen te beleven en (h)erkenning te vinden bij elkaar, ontstaat er verbondenheid en steun. Dat is zusterschap.

De training bestaat uit drie blokken van drie dagen.

Trainers: Avrati Nijhof en Sadaya Goebertus

Het is een training op basis van innerlijk kind werk.

Data:         27  nov – 29 nov 2020

                   15 jan – 17 jan 2021

                   12 maart – 14 maart 2021

Locatie, kosten en meer info zie www.aumm.nl