vrouwen-vier-daagse: de kracht van verbinding

Training van het Aumm instituut

vrouwen-4-daagse

 

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde, energie en essentiële kwaliteiten mee op aarde. Mogelijk ben je daar gedurende je leven de verbinding wat mee verloren of heb je geleerd je aan te passen waardoor de glans van deze kwaliteiten misschien is afgenomen.

Door de ontwikkeling van meisje naar vrouw vanuit verschillende levensfasen te onderzoeken kan je opnieuw in contact komen met jouw eigenheid en jouw bijzonderheid. Dit onderzoek doe je samen in een groep vrouwen waardoor verbinding en zusterschap kan ontstaan.

We beginnen bij jouw tijd in de baarmoeder en de tijd rondom je geboorte. Wat waren de eerste boodschappen die je ontvangen hebt over landen op aarde en over meisje zijn? Hoe ben jij omgegaan met het opgroeien in een gezin met bepaalde waarden en boodschappen? Hoe verliep je puberteit en de ontwikkeling van je seksualiteit. Hoe verhoud je je nu als volwassen vrouw tot die tijd en de ideeën die je over jezelf en het leven hebt opgedaan? Wat is het verhaal van jouw leven?

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je delen van je vrouw-zijn weggestopt hebt, of dat je een leven leidt waarin je je niet verbonden voelt met andere vrouwen. Misschien denk je te moeten leven volgens een bepaald beeld van vrouw-zijn. Terwijl vrouw-zijn een heel natuurlijke staat van zijn is. Het is deel van je essentie.

Als je je vrouw-zijn niet volledig kunt leven, verlies je het contact met een essentieel deel van jezelf. Door simpelweg met elkaar samen te zijn creëren we een ruimte, waarin je jouw onderzoek kan doen om dat wat verloren is gegaan weer terug te vinden.

Het contact met andere vrouwen kan je inspireren, voeden en steunen. Maar het kan ook lastig voor je zijn, iets dat je niet zo goed kent. We bieden een veilige ruimte om dat te onderzoeken, zodat je nieuwe ervaringen op kunt doen, kunt leren hoe je jezelf kan accepteren, van jezelf kunt houden en hoe je je gesteund kunt weten door je zusters.

Dat doen we met elkaar, in de vrouwencirkel. We gebruiken o.a. dans, lichaamsgericht werk, meditatie, deelrondes om de verbinding met jezelf en andere vrouwen te versterken. Om de vrouw in jou tot leven te laten komen, te inspireren en te helen.

Deze Vierdaagse wordt gegeven op een prachtige plek in de natuur. De natuur is een spiegel en hulpbron. De natuur nodigt ons uit in het hier en nu; om ons vrouw-zijn te vieren en te ontspannen in verbinding.

 

trainers: Sudasi Joosse en Sadaya Goebertus

Locatie, kosten en meer info zie www.aumm.nl