Relatietherapie

Een relatie is altijd in beweging. We veranderen zelf, en we leven ook in een maatschappij die aan veel veranderingen onderhevig is. We stellen ook hogere eisen aan de kwaliteit van een relatie dan men vroeger deed.

De meeste mensen hebben behoefte aan een intieme en vervullende relatie, een natuurlijke behoefte, die tegelijkertijd ook niet gemakkelijk is. Want hoe ga je een volwassen relatie aan? Hoe kun je jezelf zijn in een relatie?

Vaak zit je verstrikt in oude patronen waardoor je in gesprekken steeds in een kringetje ronddraait, of zelfs helemaal niet meer praat. Of je vervalt steeds in dezelfde ruzies. In relatietherapie kun je leren om op een veilige manier te communiceren. We kijken naar deze oude patronen, en we bekijken wat er nodig is om daar uit te komen. We kijken naar wat jullie beider behoeften zijn in een relatie.

In relatietherapie kijken we hoe je relatie een plek kan zijn waar je kunt groeien in liefde.

Wil je gewoon eens kijken hoe het loopt in je relatie? Een soort ‘relatie-APK’ ? ¬†Of loop je tegen moeilijkheden aan in je relatie en kom je er samen niet uit?

Relatietherapie wordt gegeven door mij alleen, of samen met Darpan Cas van Slooten, tevens opgeleid als PRT- en relatietherapeut.