Over mij

Mijn naam is Joanna Sadaya Goebertus, ik ben in 1963 geboren in Soest.

Sinds het behalen van mijn PRT-diploma in 2014 werk ik in mijn eigen praktijk ‘Sadaya’ in Groningen, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, waar ik naast groepswerk zowel individuele als relatietherapie geef.

Vanaf 1995 tot mei 2022 werkte ik daarnaast ook als (gezins)maatschappelijk werker.

Mensen boeien mij. Ieder mens heeft een eigen verhaal te vertellen. Dat verhaal bestaat niet alleen uit feiten en gebeurtenissen, maar juist ook uit de beleving en gevoelens van een mens. Dat maakt een mens tot een mens, ieder mens is uniek! En daar ben ik nieuwsgierig naar.

Op mijn eigen pad leerde ik de weg naar binnen, naar het voelen, en naar het verhaal van mijn lichaam omdat ik merkte dat praten alleen niet helpend voor me was.

Dit bewustwordingspad heeft mij zoveel gebracht dat ik het graag wil doorgeven en begeleid je daarom graag op jouw pad van bewustwording en verbinding met alles wat er in jou leeft. Mijn missie en passie zijn om mensen te verbinden. Verbinding begint bij jezelf, met de reis naar binnen, naar wie je werkelijk bent. Vervolgens kun je je vanuit authenticiteit verbinden met de ander.

mama_bewerktdxdsg-2_bewerkt-1

Sinds 2014 ben ik Primal Rebirth Therapeut, de opleiding heb ik gevolgd bij het AUMM opleidingsinstituut in Usquert.

Ik ben tevens gecertificeerd traumatherapeut, heb trainingen gevolgd bij verschillende internationale docenten, waaronder Turiya Hanover, Marianne Bentzen en Peter Levine, Maggi Kline, Michael Mokros en Raja Selvam, Divyam Kranenburg en Omkar Dingjan.

Daarnaast ben ik geschoold in relatietherapie, ook door verschillende internationale docenten, Vasumati Hancock en Samarona Buunk, en in groepswerk.

Ook werk ik met familieopstellingen, zowel individueel als in groepen. De training familieopstellingen heb ik gevolgd via het AUMM instituut, opleiders waren Omkar Dingjan, Divyam Kranenburg en Ramateertha Doetsch.

Ik ben getrouwd met Darpan, en ben moeder van 3 prachtige kinderen en 4 bonuskinderen. Samen zijn we een trotse opa en oma.