Je eigen wijze weg

Je Eigen Wijze Weg – groeitraining voor volwassenen

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.

Je eigen wijze weg is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel voelt en ervaart én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden.(Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg in ‘Je eigenwijze weg. Heel je innerlijk kind’).

 

 

je eigen wijze weg 1 (najaar 2019)

– maandagavond 30 september 19 – 22 uur

– maandagavond 7 oktober 19 – 22 uur

– zaterdag 12 oktober 10 – 17 uur

– maandagavond 28 oktober 19 – 22 uur

– zaterdag 9 november hele dag  10 – 17 uur

– maandagavond 18 november  19 – 22 uur

Locatie :
De Witte Schuit – Timpweg 3 – 9731 AK Groningen

Prijs :  315 euro

 

Voor deelnemers die de eerste reeks hebben afgerond, is er de mogelijkheid om door te stromen naar een vervolgworkshopreeks. In deel 2 gaan we verder op jouw eigen wijze weg en gaan we dieper in op de materie die in deel 1 verkend is.

je eigen wijze weg 2
Datums worden nog gepland, voor meer informatie, bel of mail!

Locatie :
De Kolibrie – Timpweg 3 –
ingang Regattaweg – 9731 AK Groningen

Prijs :  315 euro

Klik hier om een mail te sturen om je op te geven

 

Beide trainingen worden gegeven door  Cas Darpan van Slooten en  Joanna Sadaya Goebertus.  Meer info over ons en de training op de website van Je eigen wijze weg

Tijdens het eerste dagdeel van de workshopreeks is het mogelijk het boek ‘Je Eigenwijze weg’ van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg te kopen. Het boek kost € 16,50. Dit boek wordt gedurende de training veel gebruikt.

Heb je vragen? Je kunt ons mailen via info@praktijksadaya.nl